Friday, January 25, 2013

Interview

1. Difference between string and StringBuilder
Ans : Click Here
2. Difference between Readonly and Constant
Ans: Click Here
3. Difference between Stored Procedure and Trigger.
Ans: Click Here
4. Can we call trigger?
Ans : Trigger can't be called , it is automatically executed when we insert,update or delete a table row
5. What is Static Class?
6. Can we create an object of static class?
Ans No
7. Can a static class inherit another class?
Ans : No Detail
8 Can we call stored procedure inside stored procedure?
Ans: Yes Click Here
9. Difference between Interface and Abstract class.
10. What is AJILE technology?
Ans: Click Here
11. Can we call webscript with the help of javascript? What is the syntax?
12. What is the syntax for Stored Procedure?
13. How can we set Identity column to a particular value?
Ans : DBCC CHECKIDENT('table_name',reseed,30)

Friday, January 18, 2013

Mime Type


EPUB is fast becoming the digital platform to learn for ebook publishing. EPUB stands forElectronic Publishing and is the XML format from the International Digital Publishing Forum. By design, EPUB works with two languages, XHTML and XML. This means once you have an understanding of the syntax and structure of these formats, creating an EPUB digital book will be a natural step up in the learning process. EPUB comes in three separate sections, or folders.
  • Mimetype [Multipurpose Internet Mail Extension]
  • META-INF
  • OEBPS
In order to create a viable EPUB document, you must have all three.

Writing the Mimetype File

Of these divisions, mimetype is the most simplistic. Mimetype is an ASCII text file. A mimetype file tells the operating system of the reader how the ebook is formatted — the MIME type. All mimetype files say the same thing. To write your first mimetype document all you need is a text editor, such asNotepad. Type in this code on to the editor screen:
application/epub+zip
Save the file as ‘mimetype’. The file must have this title in order to work correctly. Your mimetype document should only contain this code. There should be no additional characters, lines or carriage returns. Put the file into the root directory of the EPUB project. This means mimetype goes in the first folder. It is not contained in its own section.
This is the first step to creating your EPUB document and the easiest. All mimetype files are the same. If you can remember this tiny snippet of code, you can write a mimetype file for EPUB.

Friday, January 11, 2013

Set/Remove Style

IHtmlStyle *objHtmlStyle;
tempElem->get_style(&objHtmlStyle);
objHtmlStyle->put_listStyleType(Attrib.bstrVal);
objHtmlStyle->Release();
 
//Remove
VARIANT_BOOL bSuccess;
tempElem->removeAttribute(_bstr_t("style"),1,&bSuccess);

Friday, January 4, 2013

insertAdjacentHTML VC++


tempCStr = "" + sAttribVal+ "";
BSTR bstrSpan =tempCStr.AllocSysString();
pElem1->insertAdjacentHTML(_bstr_t("afterEnd"),bstrSpan);

Followers

Link